Ιούλιος στην Αθήνα και οι νύχτες μας μοιάζουν κάπως έτσι...
Την Παρασκευή 2/07 το βράδυ, η εντυπωσιακή Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων φιλοξένησε - ακριβώς όπως του άξιζε - το oσκαρικό έπος του Ανγκ Λι «ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ». Άλλη μια μοναδική προβολή κινηματογραφικής μαγείας και μεγαλοπρέπειας στην καρδιά της πόλης!
➡️ Επόμενη στάση του 15ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ: Το αριστούργημα του Πιερ Πάολο Παζολίνι «MAΜMA ROMA» την Τρίτη 29 Ιουλίου στις 21:30 στο πάρκο Ελευθερίας.
✨ Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο πλαίσιο της έκθεσης: Marlene Dumas, Cycladic Blues. Την ταινία επέλεξε η ίδια η καλλιτέχνις ως πηγή έμπνευσής της!
1 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΡετάλια της μνήμης: Οι «Πρόγονοι» της Εύας Στεφανή στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου |
2 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Το Κλασικό Αριστούργημα»: Η νέα ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη ξεκινά το ταξίδι της |
3 | ΘΕΜΑΤΑΚλιντ Ίστγουντ: Ο Τελευταίος των Μοϊκανών |
4 | ΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΕΛΛΑΔΑ 3.0» : Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά τρεις κωμωδίες μικρού μήκους σε μια κυκλοφορία |
5 | ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαι ποιος γύρισε στ' αλήθεια το «Backrooms»; |